Wednesday, March 30, 2005

Skod hold (in danish)

ja - så kom dagen hvor det danske landshold ENDNU engang beviste at de omtrend er lige så gode til fodbold, som jeg er til at kaste med lasso (og ja - jeg sucker lidt mere end gennemsnittet til at kaste med lasso).

At de 11 mand der render rundt på banen bliver så højt betalt er da over min forstand (ja - at nogle fodboldspillere overhovedet tjener så mange penge er) og at de så gang på gang kan skuffe i sådan en grad. Endnu værre at det da nok at høre kommentatorerne på TV3, flotte sig i pausen om at det danske hold da jo er helt godt, de spiller godt og er bare en "smule" uheldige... ja - hvis man kan kalde det uheldigt at være skod-dårlige til at spille sammen, så er de da nok helt USANDSYNLIGT uheldige.. og endnu en skadet eller afdanket fodboldtosse så også lige bakker kommentatorerne op, er da bare prikken over i'et.. men ok, hvis tossen ikke engang fra "sidelinien" kan se hvor galt det egentligt står til, så er det da klart der ikke sker noget fornyelse...

Ny regel til landsholdspillerne: Hver gang du skyder bolden direkte til en modstander, tager vi dkr 1000 fra din lønseddel... Ja - så gik der sq nok ikke lang tid før mange af spillerne ville stå i køen for supplerende dagpenge.

Jeg siger: ud med olsen, ind med en anden (gerne tollundmanden eller lign), bare det fornyelse..
PS: hvorfor fanden er det lige olsen venter med at skifte spillere ind til ca. 20 min EFTER vi har tabt kampen...

oh well - skod hold!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home